TAXI SMART
I. Ćikovića Belog 8a
51000 RIJEKA

Telefon:
+385 91 974 74 74

Email:
info@taxi-smart.com

Usluge

Pozivom na broj 091 974 74 74 možete se informirati i / ili naručiti slijedeće usluge koje nudimo:

1. TAXI usluga
Pouzdana gradska i međugradska vožnja putnika, kućnih ljubimaca i osobnih stvari 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, 365 dana u godini. Točno i pouzdano, stižemo na zadanu adresu i osiguravamo Vam vožnju na bilo kojoj relaciji, na području Grada Rijeke, u tuzemstvu ili inozemstvu.

2. TRANSFERI
Bilo da želite organizirani doček u zračnoj luci (Krk, Zagreb, Ljubljana, Trst, Venezia...), na autobusnom ili željezničkom kolodvoru, trajektnom pristaništu ili luci ili transfer iz hotela, apartmana, kampa, poslovne ili stambene zgrade... možete biti sigurni da ćemo u dogovoreno vrijeme biti na točno određenom mjestu te ćemo za Vas, članove Vaše obitelji, prijatelje ili poslovne partnere sa zadovoljstvom izvršiti transfer do željenog odredišta!
U suradnji sa odabranim partnerima, organiziramo na zahtjev i prijevoz sa više TAXI vozila, kombi vozilom, busom ili mini-busom.
Preporučujemo da unaprijed dogovorite željeni transfer na broj 091 974 74 74 ili rezervirate slanjem e-maila na adresu info@taxi-smart.com kako bi bili sigurni da ćete dobiti najpovoljniju i najpouzdaniju uslugu transfera po unaprijed dogovorenoj cijeni.

3. TURISTIČKI OBILASCI
U koliko biste rado posjetili atraktivne turističke destinacije i razgledali prirodne i kulturne znamenitosti Grada Rijeke, Kvarnera, Istre, ali i šire okolice, preporučamo Vam da nam se obratite u koliko se odlučite na privatni obilazak, sa ili bez turističkog vodiča.
Svakako posjetite stare gradove i utvrde Kvarnera (Mošćenice, Kastav, Trsatsku gradinu...), Nacionalne parkove Plitvička jezera, Brijuni, Risnjak i Sjeverni Velebit, predivnu Istru (Pula, Poreč, Rovinj...), otoke Krk, Cres, Mali Lošinj, prirodne znamenitosti Gorskog kotara ili Parka prirode Učka, Postojnsku jamu i Predjamski grad u Sloveniji, nezaboravnu Veneciju u Italiji...U mogućnosti smo ponuditi Vam uslugu prijevoza uz povoljne cijene i mnoge druge pogodnosti.
Informirajte se o turističkim obilascima na broj 091 974 74 74 ili pošaljite upit za Vašim željama putem e-maila na adresu info@taxi-smart.com!

4. SHOPPING TURE
Najbolji shopping uključuje posjet zanimljivim shopping destinacijama kao što su BTC City Ljubljana, Outlet village Palmanova, shopping meka - grad Trst, IKEA centar Villesse (pokraj Trsta) i dr.
Naša usluga prijevoza osigurati će Vam da bezbrižno uživate u nezaboravnom shoppingu!
Nazovite broj 091 974 74 74 i informirajte se o cijenama željene shopping ture!

5. NAJAM VOZILA («rent a car») - sa i bez vozača
Najam vozila («rent a car») - u suradnji sa partnerima - moguć je najam svih kategorija vozila na rok od minimalno 24 sata, uz prihvat Općih uvjeta o najmu vozila i potpisivanjem Ugovora o najmu vozila.
Za detaljnije informacije o najmu vozila molimo Vas kontaktirajte nas na broj 091 974 74 74 ili pošaljite upit e-mailom na adresu: info@taxi-smart.com.
Najam vozila sa vozačem – u koliko želite nešto više od klasične «rent a car» usluge! Unajmite vozilo sa vozačem za poslovna putovanja ili sastanke, transfere, individualne obilaske, izlaske, odlaske u kazalište, na skijanje i sl. Odlična usluga u situaciji kada trebate da vozilo sa vozačem bude na raspolaganju samo Vama! Postoji mogućnost cjelodnevnog ili kraćeg najma. Idealno rješenje za maksimalnu fleksibilnost, udobnost i sigurnost!