TAXI SMART
I. Ćikovića Belog 8a
51000 RIJEKA

Telefon:
+385 91 974 74 74

Email:
info@taxi-smart.com

Posebne usluge i pogodnosti za poslovne partnere

Svoje usluge TAXI SMART fleksibilno prilagođava potrebama poslovnog svijeta, prihvaćajući suradnju sa zainteresiranim partnerima na obostrano zadovoljstvo.

Osmislili smo paletu dodatnih pogodnosti posebno prilagođenih pojedinim djelatnostima, uvažavajući njihove posebnosti i specifičnosti. Obratite nam se s povjerenjem i pružite nam priliku da Vam pomognemo izgraditi ili učvrstiti poslovnu poziciju!

Hotelijeri i privatni iznajmljivači – garantiramo profesionalan i pouzdan doček Vaših gostiju (u zračnoj luci, autobusnom ili željezničkom kolodvoru ...) i siguran prijevoz do Vašeg objekta. U koliko ste tražili idealnog prijevoznika koji bi uslugu prijevoza Vaših gostiju obavio u Vaše ime i za Vaš račun, u mogućnosti smo pružiti takvu uslugu uz profesionalni pristup i posebno dogovorene cijene. Provjerite! Informirajte se o ovoj specifičnoj usluzi na broj 091 974 74 74 ili upite e-mailom na adresu info@taxi-smart.com.

Turističke agencije – uslugu autotaksi prijevoza prilagoditi ćemo potrebama i željama vaših gostiju ali i šire. Pomažemo Vam kada zatrebate pouzdanog prijevoznika za profesionalan doček i siguran transfer gostiju (zračne luke, kolodvori,pristaništa) do hotela, apartmana ili kampa, prijevoz na destinaciju individualnog izleta po želji ili ako tražite cjelodnevni ili poludnevni najam vozila s vozačem za MICE segment. Dodatno se informirajte o mogućnostima zajedničke suradnje pozivom na broj 091 974 74 74 ili pošaljite e-mail na adresu info@taxi-smart.com.

Ugostitelji – u koliko Vaši gosti žele prijevoz do Vašeg ugostiteljskog objekta, naručite Vi TAXI uslugu za njih na broj 091 974 74 74 i osigurajte sebi mnoge prednosti i beneficije. Svakako provjerite što smo u mogućnosti za Vas učiniti pozivom na broj 091 974 74 74 ili pošaljite e-mail na adresu info@taxi-smart.com. Vjerujemo da ćete se oduševiti prijedlozima koje imamo za Vas!

Organizatori događanja (EMC), kulturnih manifestacija, kongresa, konferencija, simpozija, promocija, team buildinga... – nudimo Vam ekskluzivan prijevoz i «stand by» uslugu, za potrebe organizatora, sudionika i posjetitelja. Informirajte se o mogućnostima koje nudimo i uvjetima sponzorstva koje prihvaćamo. Očekujemo Vaš poziv na broj 091 974 74 74 ili Vaš upit mailom na adresu info@taxi-smart.com.

Agencije za organizaciju vjenčanja i drugih svečanosti - u mogućnosti smo ponuditi Vam naše usluge ovisno o potrebama i željama Vaših klijenata. Osim uobičajenog TAXI prijevoza, ističemo transfer uzvanika sa i na zračne luke, autobusne ili željezničke kolodvore, trajektna pristaništa i dr., lokalni transfer te mogućnost najam vozila (cjelodnevno, poludnevno) koje bi bilo na raspolaganju i organizatorima i uzvanicima. Saznajte više o posebnostima koje za Vas nudimo pozivom na broj 091 974 74 74 ili slanjem upita mailom na adresu info@taxi-smart.com.

Naše prednosti za Vaš siguran uspjeh

Osim što smo profesionalni i pristupačni, pratimo Vas individualno, prilagođavajući oblik suradnje Vašim potrebama i Vašoj poslovnoj politici. Dosljedni u profesionalnom pristupu izvršenja svih usluga i odličnom organizacijom truditi ćemo se da postanemo Vaš stalni suradnik.
Ugovorom o poslovnoj suradnji obvezujemo se na izvršenje dogovorenih usluga na dogovoren način. Bilo da se radi o vožnji djelatnika na posao i sa posla, na poslovni sastanak ili sajam ili dočeka Vaših poslovnih partnera, svaki ćemo zadatak shvatiti ozbiljno, poštujući diskreciju i opravdati Vaše povjerenje!
Za naše ugovorne suradnike nudimo i dodatne pogodnosti o kojima se možete već danas informirati na broj 091 974 74 74 ili putem e-maila slanjem upita na adresu info@taxi-smart.com!