TAXI SMART
I. Ćikovića Belog 8a
51000 RIJEKA

Telefon:
+385 91 974 74 74

Email:
info@taxi-smart.com

O nama

Osnovan još 2008.g. za iznajmljivanje vozila, auto taxi obrt «SMART» od svibnja 2010.g. novi je licencirani riječki autotaksi prijevoznik koji posjeduje valjanu dozvolu za obavljanje autotaksi prijevoza izdanu od Grada Rijeke. Sjedište obrta je u Rijeci, na adresi Ivana Ćikovića Belog 8a.

Na osnovi dugogodišnjeg iskustva vlasnika Gorana Pavkovića u organizaciji i prijevozu putnika, stvoren je novi riječki tim autotaksi prijevoznika. «TAXI SMART» surađuje sa odabranim autotaksi prijevoznicima koji također posjeduju Licenciju za autotaksi prijevoz te Dozvolu za obavljanje autotaksi prijevoza na području Grada Rijeke.

Suradnja s drugim TAXI prijevoznicima omogućava nam da smo Vama, poštovani sadašnji i budući korisnici naših usluga, u mogućnosti osigurati profesionalnu i pouzdanu taksi uslugu svaki dan, 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata.

Naša vozila na raspolaganju su upravo Vama! Naši vozači profesionalni su i uslužni,susretljivi i pažljivi te će Vam svakako pomoći oko prtljage. Kućni ljubimci su također dobrodošli.

Obratite nam se s povjerenjem – nazovite nas na broj 091 974 74 74 ili rezervirajte Vašu vožnju slanjem e-maila na adresu info@taxi-smart.com.

Navedite nam točnu adresu i vrijeme našeg dolaska, a mi ćemo se pobrinuti da Vašanarudžba bude potvrđena i izvršena, vodeći računa o Vašoj sigurnosti i zadovoljstvu!